BBQ csirkeszárnyak másképp - a legfinomabb
sponsored links
Már a második fordulónál tartunk a barbecue õrületben, ugyanis a kisfiam újabban csak ezt kéri. A napokban lesz a névnapja, jó elõre megmondta, hogy barbecue csirkeszárnyat szeretne.
Ma készülök az újabb szósz elõállításra, gondoltam be kellene mutatnom minden, az elsõ fordulóban készült ételemet.
Már bemutattam a házi készítésû - füstös- BBQ szószomat, néhány barbecue pizzát (még ebbõl sem mindet) barbecue oldalast és barbecue csirkeszárnyakat.
Elõre tudtam, hogy a csirkeszárnyat kétféleképpen is el fogom készíteni, hogy döntsön a kosztosom felõle, hogy melyik lesz a kedvence.
Az elsõ adag BBQ csirkeszárnyat is cserépben készítettem, a szószban pácoltam, fólia alatt puhára pároltam, majd mázasra sütöttem.
Még ropogósabbra és még ízesebbre szerettem volna elkészíteni a második eresztés csirkeszárnyat, már elõre elterveztem, hogy ezt hogyan érem el.
A megtisztított, darabolt szárnyakat sóztam, borsoztam, és leraktam olajjal vékonyan kikent cserépben. A felszínét is megspricceltem egy kevés olajjal.
Ekkor kivettem a szárnyakat, ecsettel alaposan átkentem BBQ szósszal, visszatettem a ...