BBQ csirkeszárny (paleo)
sponsored links
Ez is amolyan kettõ az egyben étel, mert mire a csirkeszárny puhára fõ, kész van a levesünk is. A húst akár a sütögetést megelõzõ nap is megfõzhetjük és persze kinti grillen is megsüthetjük.
Hozzávalók:
2 kg csirkeszárny
a fõzéséhez:
leveszöldségek
a BBQ mártáshoz:
25 dkg paradicsomlé
5 dkg méz
1/2 teáskanál Dijoni mustár
1-2 gerezd fokhagyma
1/2 citrom leve
1-2 evõkanál almaecet
törött bors
só
a tálaláshoz:
saláta
A BBQ mártáshoz az összes hozzávalót lábasba téve, néha kevergetve, addig forraljuk, amíg be nem sûrûsödik. A csirkeszárnyakból húslevest fõzünk a szokásos módon. Amikor a hús puha, kiszedjük a levesbõl. Megkenjük a BBQ mártással végül kontakt grillen (én most szétnyitva használtam) mindkét oldalán 5-5 perc alatt megsütjük. Nálunk most csak tépõsaláta került mellé.
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!