BBQ csirkecombok vajas-chilis kukoricával
sponsored links
Nem csak úgy lehet idõt spórolni, ha kész vagy félkész termékeket vásárolunk. Jómagam úgy szoktam idõt spórolni, hogy elõre dolgozom. Több témában is bemutattam már, hogyan csinálom.
Nem régen bemutattam egy egyszerû, téli paradicsomszószt, amit, ha elõre nagyobb mennyiségben megfõzünk, akkor késõbb 10 perc alatt házi paradicsomos tésztát dobhatunk össze belõle, vagy kenhetjük pizzára, adhatjuk lasagnéhoz.
Pestoból is nagy mennyiségeket készítek, késõbb pedig csak elõkapom és megy a tésztába, töltött dagadóba, töltött tojásba, pogácsába, pizza csigába, melegszendvicsre, és a többi.
Mostanában már kétszer is készítettem barbecue szószt, ezt nem fagyasztom le, mert akkora mennyiséget készítek, hogy 2-3 hétig tudok belõle ételeket készíteni.
Egyik BBQ szósz jobban sikerült, mint a másik:
Házi készítésû - füstös - barbecue szósz
BBQ szósz II. - egyik jobb, mint a másik
Néhány egyszerû, de nagyszerû fogást már bemutattam BBQ szósszal, csirkeszárnyat, csirkecombot, oldalast, pizzákat, köztük sajttal töltött szélû pizzákat, most éppen újra csirkecombot sütöttem barbecue szósszal.
Pofonegyszerû a mutatvány, igazi idõspóroló szombati ebéd mondjuk. A kisfiam annyira odavan érte, hogy csak ...