Bazsalikomos panna cotta eperrel

2012-04-26

sponsored links


Ritkán indulok el más bloggerek játékán, mondhatni ez az elsõ, de ezt most nem hagyhattam ki. Egyrészt azért, mert a kiírás is érdekes volt, bármilyen epres finomság készítése, másrészt Katucikonyha 1 nappal utánam kezdte írni a blogját, tehát szinte együtt ünnepeltük a blogjaink születésnapját. A kiírás is ennek apropóján született. 
Bazsalikom és eper jó barátok, ezt már tudjuk. Ezt a receptet a Billa áruházlánc egyik kiadványában találtam és némi módosítással el is készítettem.
 A szakácskönyv egyébként tele klassz receptekkel, színvonalas fotókkal. Ami még nagyon tetszik benne, hogy ebben a könyvben nincs semmi reklám. Ilyen és olyan félkész termék, margarin, gyári vaníliás cukor stb. a receptekhez. Csak csupa friss alapanyag felhasználásával készült receptgyûjtemény, évszakok szerinti csoportosításban, hogy a szezonalitásnál maradjunk.

Hozzávalók:

250 ml teljes tej, 250 ml friss tejszín, 50 g cukor, 5 g lapzselatin, 2 szál bazsalikom ...

Folytats a blogon ... vaniliaakonyhaban.blogspot.com/2012/0...

sponsored links

Keres?s