Bazsalikomos hal

2012-07-23

sponsored links


Én leginkább csak a "karácsonyi" halat szeretem sütve. A bolti mirelit halakból inkább tejszínes halat készítek, vagy "harcsapaprikást". Nem kell majd meglepõdni a hozzávalók mennyiségén, mert ezt a halat most csak magamnak készítettem. :) 
Ezt is egy kis bazsalikommal bolondítottam meg. :)

Elkészítése

A hagymát felaprózom és kevés olívaolajon megfonnyasztom. Ráteszem a felkockázott, besózott és paprikás lisztben megforgatott halat; és átforgatom benne. Felöntöm kevés vízzel, hozzáadom a felkockázott paradicsomot és egy kevés friss bazsalikomot. Pici sóval és borssal ízesítem még.
Amikor a hal megpuhult, tejszínt öntök rá és 3-4 percig forralom.
Most tésztát fõztem mellé, de szerintem rizs is jó hozzá.

Hozzávalók:
15 dkg pangasius halfilé
1 kis fej vörös hagyma ...

Folytats a blogon ... izutazas.blogspot.com/2012/07/bazsali...

sponsored links

Keres?s