Bazsalikomos-csokis macaron
sponsored links
Bár a módszer mostmár jóideje szinte változatlan, és a sütõm is mentes a szeszélyektõl, ez a macaron annyiban különbözik az eddigiektõl, hogy direkt a legegyszerûbben beszerezhetõ szimpla héjas mandulából készült. És mivel lusta voltam meg akartam úszni a balnsírozást-szárítgatást, ( és ki ne akarná megúszni, ha lehet) egyszerûen csak ledaráltam, és kész. Ezért azután nem csilivili színes macaronok készültek, de a csokis-bazsalikomos krémhez szerintem tökéletesen illenek. Bár kétségtelen, hogy a macaronok varázsa az ájulatos színüktõl is van, azért én nem ragaszkodom az ételfestékes verziókhoz, ha otthonra készülnek.
.
A tejcsoki-étcsoki-bazsalikom kombó pedig... pótol minden cuki színt!
Ha pedig valaki biztosra szeretne menni, akkor jöjjön el, és lesse el a macaronkészítés csínját-bínját a Magnólia Mûhelyben. Részleteket itt, a honlapon találtok, már nincs sok kiadó hely!
Hozzávalók: (30-35 db kész macaronhoz)
90 gr tojásfehérje (ez kb. 3 közepes tojást jelent, 1 napig szobahõmérsékleten vagy 5 napig a ...