Bazsalikomos csalfa fagyi - A desszert
sponsored links
Fagyiból fagyi
Bazsalikomos desszertnek egy nagyon más édességet szerettem volna, részben ide a blogra, részben pedig engem is jó ideje izgat a dolog. Aztán ahogy lenni szokott rengeteg váratlan esemény jött közbe, ami miatt – nem kizárt, hogy egy évvel – hátrébb kellett priorizálni azt a bizonyos tortát. A munkáktól kezdve egész addig, hogy a piacon A Bazsalikomos Bácsinak elvitte a vihar a termését, így még a fõ alapanyag beszerzése is nehézkesebbé vált. Szóval másik desszert lett kevesebb bazsalikommal, ami fagyi. Pont mire lehûlt a levegõ.
De most, ebben az évben esélyesen utoljára visszanéz még a kánikula, szóval itt a remek alkalom arra, hogy pillanatok alatt megbolondítsunk egy bolti fagyit. Egy dologra kell figyelni, amit én most kevésbé vettem komolyan. A fagyi épp csak annyira legyen lágy, hogy bele tudjuk forgatni a barackpépet és a bazsalikomot, de nem legyen folyós. Ez esetben, ha visszafagy, inkább lesz parfé, mint krémes fagyi. Én most madártej fagyival készítettem, mindössze azért mert ...