Bazsalikom pesto
sponsored links
Nem elõször készítek pestot életemben, de igazi bazsalikom pestot igen :) Méghozzá saját termesztésû bazsalikomból, igazi pirított fenyõmaggal, igazi olasz parmezánnal. Isteni, csak annyit mondhatok :) Imádjuk.
Hozzávalók (2 személy részére): 1 nagy marék bazsalikom levél, 1, 5 evõkanál pirított fenyõmag, 3 dkg parmezán sajt, 2 cikk fokhagyma, só, pici bors, 1 dl olívaolaj.
Elkészítése: Az összes hozzávalót eg késes aprítóba helyezzük, egynemûre pürésítjük.
Megjegyzés: Természetesen mozsárban készítve az igazi, de így készítve is nagyon finom lesz.
Használhatjuk tésztákhoz, húsokhoz pácként, salátákhoz.
Hozzávalók (2 személy részére): 1 nagy marék bazsalikom levél, 1, 5 evõkanál pirított fenyõmag, 3 dkg parmezán sajt, 2 cikk fokhagyma, só, pici bors, 1 dl olívaolaj.
Elkészítése: Az összes hozzávalót eg késes aprítóba helyezzük, egynemûre pürésítjük.
Megjegyzés: Természetesen mozsárban készítve az igazi, de így készítve is nagyon finom lesz.
Használhatjuk tésztákhoz, húsokhoz pácként, salátákhoz.