Bazargan édeskömény teában sült chutneyval

2011-12-04

sponsored links


Az Édeskömény teában sült chutney saját találmányom-próbáljátok ki! Ma reggel felkeltem,s gyorsan összedobtam.Annyira jó lett,hogy a chutneyk közül eddig ez viszi nálam a prímet.Sehol sem láttam még ezeket a párosításokat,sõt teát sem,kikísérleteztem,s meglepõdve tapasztaltam,hogy mennyire jól eltaláltam az ízeket.Bevallom,meg kellett kóstolnom már!:)
Az utóbbi 2 hétben rászoktam az édeskömény teára,s napi fél-1 litert megiszom belõle.Az illata fogott meg a boltban és azóta már tudom,hogy segít az emésztésben, méregtelenít és nem kívánom az édeset egyáltalán egész nap.

A Bazargan egy 2 évvel ezelõtti Stahl magazinban szerepel.Arab étel,a tabbuleh továbbfejlesztett változata. Izgalmas összeállítás mind ízekben , mind pedig színekben.Egészséges,teljes értékû,isteni finom fõétel!

Arab ételek közül most egy ideig ez lesz a No.1 nálam!Nem bírtam magammal és a Bazargant is megkóstoltam:)

Bazargan édeskömény teában sült chutneyval

Hozzávalók a Bazarganhoz -ahogy én készítettem: 4-5 adag lesz belõle ...

Folytats a blogon ... krisztakonyhja.blogspot.com/2011/12/b...

sponsored links

Keres?s