Barokk bon bon doboz
sponsored links
60. születésnapra készült ez a 20 szeletes tortácska! Körülbelül ennyi volt meghatározva, magyarán szabad kezet kaptam a tortához kívül-belül! Yiiiippppiiiiii! Persze azért egyeztettem a gondolataimat... és megkaptam az "Ámen"-t az eper krémes bonbonos dobozra!
Piskóta: van. cukros vizes piskóta
Töltelék: Tejszínhabos eperkrém
Az utóbbi idõben ismét nagy mesehõs gyártás volt a sütödémben, uh. kifejezetten örültem ennek a tortának! Mivel az ünnepeltrõl nem volt sok információm, olyan stílust választottam, mintha saját Anyumnak készítettem volna! Imádom a barokkot, hihetetlenül jól mutatnak ezek az elemek a tortákon! Hosszú idõ után újra készítettem tragantot. Ebbõl lett a torta oldala (mivel magasabb volt a torta magasságánál), ill. a doboz fedele. Ezeket 24 órán át hagytam száradni... de sajnos a kopogós keménységhez egyáltalán nem volt hasonlítható az állaga...
Félbe vágott ...