Barna rizsgolyó bazsalikomos kesumártogatóssal
sponsored links
Vacsorára kiváló megoldás, és még gyerekeknek is egész jól bevállalható!
Egy dologra figyeljünk a sütésnél: ne süssük sokáig, mert ha túl ropogós, akkor nehéz harapni, és az ízeket sem érezni ki olyan intenzíven!
Vendégségbe, svédasztalra is ideális!
Barna rizsgolyó bazsalikomos kesumártogatóssal
Elkészítési idõ: kb. 70 perc a rizs fõzési idejével együtt, megfõtt rizzsel kb. 30 perc
Hozzávalók (2 fõre, kb. 16 db kis golyóhoz):
A bazsalikomos rizsgolyókhoz
100 g barna rizs
tengeri só
1 lila hagyma, apró kockákra vágva
40 g lecsöpögtetett aszalt paradicsom (nem kénezett, nem tartósítószeres!) - én kihagytam, de ...