Barna bagett
sponsored links
A Nõk Lapja Konyha c. újságban volt a recept.
Alapvetõen a formázásával van bajom, de most azt hiszem azt is megtaláltam itt.
Tetszik a kenyér, szép vékony, de stabil, ropogós héja van, a belseje kissé tömörebb, mint gondoltam, de azt hiszem a viszonylag sok rozsliszt miatt lehet.
Recept pedig így szól: 55 dkg finomliszt
20 dkg tk rozsliszt
10 dkg darált dió ( ezt kihagytam )
2,5 dkg élesztõ ...
Alapvetõen a formázásával van bajom, de most azt hiszem azt is megtaláltam itt.
Tetszik a kenyér, szép vékony, de stabil, ropogós héja van, a belseje kissé tömörebb, mint gondoltam, de azt hiszem a viszonylag sok rozsliszt miatt lehet.
Recept pedig így szól: 55 dkg finomliszt
20 dkg tk rozsliszt
10 dkg darált dió ( ezt kihagytam )
2,5 dkg élesztõ ...