Barbie Amerikából

2011-11-27

sponsored links


Ez az a Barbie-torta, ami szintén nem az lett, mint aminek eredetileg terveztem(-tük). Pedig olyan jók voltak az ötletek - csak sajnos megvalósíthatatlannak ítéltetett. Ha valakinek erre létezik megoldása, írja meg nekem, szívesen fogadom. 

Szóval fûszoknyás Hawaii-Barbie kellett volna, virágfüzérrel a nyakában. Virágfüzér oké, de rövid szoknya?! Egyrészt nem lett volna, ami megtartja, mert lecsúszott volna róla, másrészt nem lett volna mit enni belõle. Ha meg csak ráültetek egy kész tortára egy fûszoknyás-virágfüzérest, megint nem lett volna értelme. Hiába, a Barbie-torta a hosszú szoknyától válik Barbie-tortává!

Barbi, a szülinapos, sûrûn tartózkodik Amerikában, ezért maradtunk ennél az irányvonalnál. Amerikai-zászlós-szerû (ez olyan mint a málna ÍZÛ szörp, az sem málnaSZÖRP) ruhát terveztem, és nem mondom, hogy ezt is egyszerû volt elkészíteni. Mivel ugyanolyanra nem tudtam (már csak eltérõ alakjukból - kúp/téglalap - kifolyólag sem) mint az eredeti zászlót, kisebb módosításokat eszközöltem rajta, a fõbb sajátosságokat meghagyva. 

Kettõ piskótalapot sütöttem, egy 22, és egy 18 cm átmérõjût, betöltöttem, faragtam,  beleépítettem a ...

Folytats a blogon ... izek-tortak-allatfajtak.blogspot.com/...

sponsored links

Keres?s