Barackos scone
sponsored links
Szar sütik márpedig vannak. És nem pont azért, mert én elrontom, hanem azért, mert egyszerûen rossz a recept, vagy az adott típusú sütit én nem szeretem. Ennek kategóriának két ékes példája van, az egyik a muffin, a másik a scone.
A muffinok legnagyobb baja az alapanyag használat, és a scone-nál ugyanezt tudom elmondani. A muffinoknál az olajjal, a scone-oknál az egyszerre használt eszeveszett mennyiségû sütõpor és a szódabikarbóna az ellenszenvem oka, de ha ez nem kerül bele, akkor meg az állaga. Szerintem a két legprimitívebb süti ami létezik az angol-amerikai konyhából, és talán pont ezért annyira népszerûek, mert bárki bármikor bárhol képes elkészíteni egy tál, egy sütõ, és egy elemi elvégzése után. (az elemi a recept olvasásához és a szövegértéshez szükséges).
Valószínûleg pont ezért szoktam felkapni a fejem, ha véletlenül egy átlagostól eltérõ receptre bukkanok, és akkor bizony adok egy esélyt, hátha megváltozhat a véleményem. Rendes tõlem nem?
A scone esetében volt már jó élményem, bár nem is értem miért hívták scone-nak, de nagyon jó volt, és minden ...