Barackos-mákos-hajdinás nassolnivaló

2014-03-31

sponsored links

barackos-mákos-hajdinás





Ez egy semmi különös ?recept?, de leírom, hátha valaki kedvet kap hozzá :)

A hajdina (és a mák is) gluténmentes, így a lisztérzékenyek is fogyaszthatják. Jó kis nassolnivaló.

Aki elõször fõz hajdinát, ne lepõdjön meg, van egy bizonyos illata, engem termálvízre emlékeztet :) 



Hozzávalók:

hajdina

barackkonzerv

darált mák



Elkészítés:

A hajdinát megmossuk és kétszeres mennyiségû vízben fedõ alatt pároljuk, amíg el nem fõ a víz alóla. Addigra meg is puhul. Megvárjuk, míg kihûl.

A barackokat botmixerrel, turmixgéppel összeturmixoljuk.

Poharakba adagoljuk a hajdinát, rá a pépesített barackot, rá a darált mákot. Én nem tettem rá pluszban cukrot, a barackkonzerven úgyis van.



Konyhalál Facebook oldal itt található! :)



barackos-mákos-hajdinás






Hasonló bejegyzések:




Színes csíkos keksz
Színes csíkos keksz ?tökegyszerûen?


20130126-027
Pink csíkos baumkuchen ? vagy valami olyasmi


Gluténmentes mákos muffin
Gluténmentes mákos muffin


20111201-012
Hihi! :) ? Citromos (és mákos) smiley muffin csapat


20130717-016
Sárgabarackos-csíkos kekszes krémes




Folytats a blogon ... konyhalal.cafeblog.hu/2014/03/31/bara...

sponsored links

Keres?s