Baracklekvár 3. (vagy 4., vagy ki tudja)
sponsored links
Mostanában, bizonyos jól ismert okból nagy ívben kerülöm a könyvesboltokat, antikváriumokat, és ezek weboldalait, nehogy véletlenül elcsábuljak. Amikor nemrég 23 éves István barátommal végigsétáltuk fél Budapestet, minden könyvesbolt és antikvárium elõtt összenéztünk, hogy na ide biztosan nem megyünk be, sõt a kirakatot se nézhetjük meg, ezzel szemben a ruhaboltok elõtt közömbösen sétáltunk el. Mindketten imádjuk ugyanis a könyveket, órákat tudnánk eltölteni egy antikváriumban, és biztosan nem jönnénk ki onnan üres kézzel, viszont a világból ki lehetne kergetni mindkettõnket egy ruhavásárlós programmal.
Mégis, Micike jóvoltából eljutnak hozzám a könyvújdonságok hírei az Alexandra Kiadó Könyvjelzõ címû magazinján keresztül, és ebben találtam több érdekességet, köztük Hans Gerlach: Lekvárok és gyümölcszselék c. könyvét. A könyvbõl a Tökéletes sárgabarackdzsem receptjét jelentette meg az újság, és ezt most idemásolom, hogy jövõ ilyenkor, amikor újból lekvárt akarok fõzni, könnyen megtaláljam:
A tökéletes sárgabarckdzsem
Hozzávalók 1,1 literhez: ...
Mégis, Micike jóvoltából eljutnak hozzám a könyvújdonságok hírei az Alexandra Kiadó Könyvjelzõ címû magazinján keresztül, és ebben találtam több érdekességet, köztük Hans Gerlach: Lekvárok és gyümölcszselék c. könyvét. A könyvbõl a Tökéletes sárgabarackdzsem receptjét jelentette meg az újság, és ezt most idemásolom, hogy jövõ ilyenkor, amikor újból lekvárt akarok fõzni, könnyen megtaláljam:
A tökéletes sárgabarckdzsem
Hozzávalók 1,1 literhez: ...