Banános, vajkaramellás süti Rachel Allentõl
sponsored links
Rachel Allen ír születésû tévészakácsot nagyon kedvelem. Szeretem a természetességét, szeretem a nem túlbonyolított receptjeit, szeretem az edényeket, amikben fõz, szeretem nézni a kezét, amikor fõz. Kétszer futottam bele a TV Paprikán az alábbi receptbe, a második alkalomnál meg voltam gyõzõdve, hogy égi jel, hogy újra látom a mûsort, amiben ez volt a legcsábítóbb recept. Rachel comfort foodnak mondta, és mi tagadás, a legeslegkomfortabb fúd, amit mostanában láttam. Durván édes, durván banán ízû, durván karamellás. És rém egyszerûen és gyorsan elkészíthetõ.
Képet nem készítettem róla, mert a fényviszonyok még mindig nem kedveznek az este készülõ fotóknak.
Hozzávalók:
12,5 dkg liszt
3 teáskanál sütõpor
egy csipet só
eredetileg 12 dkg kristálycukor, nekem bõven elég 10 dkg ...