Banános piskótatallér (paleo)
sponsored links
Nem tagadom beleszerettem a babapiskótába. :) Nagyon jó alternatíva az aprósütemények készítéséhez. Egy tésztából rengeteg mindent lehet majd kihozni ráadásul önmagában is finom. A mártogatásnál lesz maradék csokoládé, azt sütõpapírra öntve megdermeszthetjük és késõbb más süteményekhez felhasználhatjuk.
Hozzávalók:
1 adag (70 db) paleo piskótatallér (recept itt)
2 banán
20 dkg cukor- és tejmentes étcsokoládé
2 evõkanál folyékony kókuszolaj
35 cukor- és tejmentes étcsokoládé csepp vagy lencse
A banánokat fél centi vastag karikára vágjuk. Két piskótatallér közé tesszük. Fogvájóra tûzve a kókuszolajjal, vízgõz felett felolvasztott csokoládéba mártogatjuk. Sütõpapírra rakosgatjuk, a fogvájó helyére egy-egy csokicseppet, vagy csokilencsét teszünk. Hûvös helyre téve rádermesztjük a csokit.
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!