Banános, aszalt barackos csiga
sponsored links
Elõször is: legyen már nyár! Utálom a fényképezõgépben maradó, használhatatlan, ronda képeket, napfényt akarok és szép képeket. Ilyenkor õszintén szólva már a recept posztolásától is elmegy a kedvem, amikor meglátom a letöltött képeket, nem mintha a kijelzõn nem látszana kristálytisztán, hogy über ronda. Tegnap könnyesre röhögtük magunkat Almával, mert már próbálkozni se volt kedv, hogy épkézláb fotó szülessen. Télen, este 7-kor? Nincs értelme felállítani a lámpákat, derítõket, hagyjuk inkább az egészet!
Ez a csiga azonban jobb sorsra érdemes, mert egyszerû elkészíteni, és nagyon finom. Alapvetõen azért született, mert három óriási banán készülõdött szétfolyni a gyümölcsös tálban, nem akartam kidobni. Így aztán a GoodFood receptjét valósítottam meg, hogy megmentsem õket.
Hozzávalók:
50 dkg liszt
1,5 dl langyos tej
1-1,5 dl langyos víz
7 gr szárított élesztõ
1-1 teáskanál cukor és só ...