Banánkenyér
sponsored links
Fáj bevallani, ha tönkremegy az asztal közepén a kosárban a gyümölcs, de még fájóbb kidobni azt. Erre megoldás a banánkenyér. Az egyetlen negatívuma, hogy csak a túlérett banánra alkalmazható, pedig más gyümölccsel is megesik néha.
A mai nap legfájóbb híre viszont mégsem a négy túlérett barna banán. Hanem, hogy tönkrement a fényképezõgépem, ami sem nekem, sem a blognak nem túl jó. Nem az a baj, hogy újat kell venni, hanem az, hogy alapos megfontolást igényel, aminek nem tesz jót, az idõkényszer. Így nem is hagyom magam, szépen lassan kigondolom, pláne, hogy a kánikula meg a konyhai tevékenységeknek nem kedvez. Addig azért van szerencsére telefonom, ami elég okos, és hogy milyen ügyes, azt meg látni fogjátok, fogadjátok hát szeretettel a blog új stábtagját, az Samsung S (talán kettes) fotóapparátomat. Ez csak annyiból fontos, hogy mivel készülnek majd a jó, vagy rossz képek. Azt már most látom, hogy nem lesz vele könnyû képeket készíteni, de egy kis idõt csak kibírunk majd. Hát így.
Van ez a banánkenyér. Az elsõ megdöbbentõ tény róla az, hogy életemben elõször a 2000-es évek elején találkoztam vele, egy óceánjárón, ahol köztudottan megdöbbentõ kalóriamennyiségekkel pusztította magát mindenki, ám ez az étel, a Spa területén lévõ egészséges és kalóriaszegény étterem kínálatában szerepelt egyedüliként. Már akkor kérdõn tekintettem ...