Banánkenyér
sponsored links
A receptet Jade konyhájában találtam és szerinte ez az eddigi legjobb banánkenyér. Az én családom is elpusztította elég gyorsan, szóval rossz nem lehet. Néhány apró változtatás van csak a receptben, nagyon gyorsan össze lehet keverni, utána csak várni kell, hogy kisüljön. Az enyém piteformában készült, de tetszés szerinti formában lehet sütni.
Hozzávalók:
8,5 dkg margarin/vaj
20 dkg cukor (nálam csak 15 dkg)
3 tojás
12,5 dl író (kefír, joghurt, tejföl is jó szerintem)
28 dkg liszt (nálam ebbõl 10 dkg zabpehely)
3 puha banán
1 tk szódabikarbóna
1 tk sütõpor
1 tk szerecendió (nekem nem volt, így 1 tk kardamomot tettem bele) ...
Hozzávalók:
8,5 dkg margarin/vaj
20 dkg cukor (nálam csak 15 dkg)
3 tojás
12,5 dl író (kefír, joghurt, tejföl is jó szerintem)
28 dkg liszt (nálam ebbõl 10 dkg zabpehely)
3 puha banán
1 tk szódabikarbóna
1 tk sütõpor
1 tk szerecendió (nekem nem volt, így 1 tk kardamomot tettem bele) ...