Balzsamos lilahagyma borsos karajon - U1
sponsored links
Egyik héten leltem egy receptet. Még meg is osztottam, mondván, hogy sokszor csinálok balzsamecetes párolt lilahagymát - pl. pirított csirkemájjal - és még sosem jutott eszembe, hogy egy szelet sztékre halmozzam. Ki kell próbálnom!
Kipróbáltuk! Egyszerûen fenséges lett. Ezen nincs is mit csodálkozni. ráadásul olyan vacsora, ami nélkülözi a szénhidrátot, kb. 20 perc alatt készen van és alig kell mosogatni utána. Szóval: perfect!
Annyiban tértem el az eredeti recepttõl, hogy nekem eleve készen van a balzsamecet esszenciám, amit egy üveg balzsamecet felére történõ beforralásával készítek kb. félévente és csõrös üvegben, lezárva tartom.
Ez kell hozzá (4 fõre, vagy 2 fõnek vacsorára és másnap ebédre):
8 szelet karaj, 4 nagy ...