Balzsamos kacsamáj fûszeres sütõtökkel
sponsored links
Húúú.... ha még ettél finomat! Ez a sütõtök egy zseniális dolog. Mondjuk én mindenhogyan szeretem - natúr megsütve sütõben, aztán a maradékot vaníliás-tejes shake-nek elkészítve, krémlevesnek édesen és sósan - ezért számomra az az igazi kihívás, hogy Apácskával is megszerettessem. Lévén, hogy eddig mindenféle töknek egy gyûjtõneve volt nála: ,,pfújtök'. Tavaly kóstoltattam vele elõször sülve a sütõtököt, hátha az édes ízzel elcsábíthatom. Megette, de nem írta a kedvencek közé. Ma viszont elkápráztattam és az õ szájából, teljesen önállóan azt mondta, hogy ,,ez nagyon finom'. Hurrááááá! :)
Balzsamos kacsamáj fûszeres sütõtökkel
Ez kell hozzá: 500 g friss kacsamáj, 1 ek. kacsazsír, 1 ek. olívaolaj, 1 fej lilahagyma, 2 tk. balzsamecet esszencia, bors, fokhagyma, só, 1 ek. pirospaprika, chili,2 ek. szezámmag, bõ 1 kg ...