Balzsamecetes, sós csokoládé
sponsored links
Elõször is, köszönöm a receptet Ancsának, a Rozmaring és Csokoládé címû blog tulajdonosának!
A csokoládé számomra az alfa és az ómega, elképzelhetetlennek tartom az életet nélküle. Sok ellensége akad, de nem kell ráfogni sem az elhízást, sem a pattanásos arcbõrt, csupán mértékkel kell fogyasztani és minõséget, ami nem a milkát és a nesztlét jelenti! Ne legyünk restek megnézni a csomagoláson az összetevõket, a kakaótartalmat, ami minél magasabb, annál jobb, és a tejtartalmat, ami pedig ne legyen magas. Íme néhány minõségi csokigyártó: Az 50 legjobb csokoládé
Az én kedvenceim a Lindt és a belga csokik.
Sokan nem tudják, hogy a csokoládé íze csakis akkor tud kiteljesedni, ha adunk hozzá egy icipici sót. Só mindenbe kell, még az éttermekben is adnak mindenféle desszerthez egy leheletnyit. Kóstoljátok meg bátran, pl. forrócsokiba dobjatok egy gondolatnyi sót, olyan megfogalmazhatatlan ízharmóniát képes létrehozni pár szem sókristály, hogy nem is tudom leírni...
Ezeket a bonbonokat nagyon egyszerû elkészíteni és megemlíteném, hogy ajándéknak is tökéletes.Lássuk!
Hozzávalók: ...