BAKONYI GOMBÁS PALACSINTA
sponsored links
Egy nagyszerû gombás étel, palacsintával házasítva. Egyik kedvelt étel a családban a Bakonyi gombás csirke, és természetesen a palacsinta. Mivel húst ettünk bõven az elmúlt hetekben, gondoltam most kihagyom és vegán esszük a kedvencek fúzióját. Jó döntés volt, remek étel lett és nem hiányzott belõle a hús sem... Ha elõételként tálaljuk akkor elég egy palacsinta, ha viszont fõételként, akkor dukál a kettõ, jó sok gombás szósszal és temérdek friss madársalátával. Finom, könnyed és laktató.
Hozzávalók: 60 dkg gomba, 1-1 paprika és paradicsom, 1 nagyobb fej hagyma, 2 dl tejföl, 1 dl tejszín, 1 evõkanál étkezési keményítõ, 1 kanál sûrített paradicsom, só, bors, pirospaprika.
Továbbá: 8 db. palacsinta, 1 doboz ...