Bakonyi csirkepaprikás

2012-02-27

sponsored links

A bakonyi csirkepaprikás nem vonzó küllemû étel, de annál finomabb. A bakonyi elõtag mindenféle ételnél (bakonyi ponty pl.) azt jelenti, hogy valamilyen pörkölt tejföllel és gombával dúsítva. Ajánlott körete, egyértelmûen a galuska, pláne sõt a vajasgaluska Mivel nem használtam el az összes csirkét, így a zöldséges csirke másnapján a maradék csirkecombokból ez készült, annál is inkább, mert a spárban egy csomag szépséges szeletelt csiperke is belevetette magát a kosaramba, de még sem volt kedvem vajasgaluskás gombaleveset készíteni belõle. Továbbá, mert még mindig nem volt kedvem vajasgaluskát készíteni (a mosogatnivaló miatt), ezért spagettivel adtam a családnak. Így mindenki jól járt, mert nekem nem kellett gombás kaját enni, ehettem megint sajtostésztát. :oP

Pörkölt alapot készítettem [olajon a hagymát üvegesre pároltam, tûzrõl félrehúzva megszórtam pirospaprikával (csak annyit, amennyi feloldódik az olajban!)], majd rádobtam elõbb a gombát, majd a ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Valsagkonyha/...

sponsored links

Keres?s