Baker street
sponsored links
Amióta megvettem a kenyérsütõ gépet, bevallom betegesen rákattantam a kenyérsütésre. Két hónapja nem vettem semmilyen pékárut, csak hihetetlen mennyiségû lisztet. Na jó nem mondom, hogy ez mindig így lesz, de eddig belefért az idõmbe, és remélem, ez sokáig így is marad. Azért nem tettem fel idáig nagyon ezzel kapcsolatos recepteket, mert szinte mindent a Limara pékségében található receptek alapján készítettem el és annak semmi értelme, hogy minden receptet ide másoljak. (Persze azért egy-egy jól sikerült darabot bemutattam nektekJ).
Most egy olyan stangli receptet osztok meg veletek, amit egy kenyérsütõs könyvben találtam, de módosítottam rajta, a Limaránál tanult praktikák alapján.
Hozzávalók 12 db-hoz:
50 dkg kenyérliszt
3 dl tej vagy író
2 dl víz
25 dkg tk. tönkölyliszt ...