Baked potatoe (héjában sült, töltött krumpli), most ?rakott krumpli ízben?

2011-10-21

sponsored links

Gyorsan, valami finomat! Tény, szeretem megadni az ételek módját, így éppen annyi idõigényes étel kerül nálunk az ebéd vagy vacsoraasztalra, mint hirtelen ötlettõl vezérelt gyors finomság. De ez így is van jól.

Azt azért nem mondtam, hogy 10 perc leforgása alatt készítettem el és szolgáltam fel ezt a színes, tápláló és ínycsiklandó ételt, mindössze nekem volt kevés gondom vele.

A szépséges õszi kalácskoszorú készítése közben jött az ötlet, hogy újra héjában sült, töltött krumplit készítek vacsorára. A sütõt úgyis fel kell melegítenem, és olyan tölteléket választok, hogy ne kelljen sokat pepecselnem vele. Nos, ez sült ki belõle.

Elsõ körben benéztem a hûtõbe, hogy egyáltalán milyen hozzávalók állnak rendelkezésemre. Persze az ötletet az adta, hogy a legutóbbi krumpli beszerzésnél félre tettem 4 db jókora krumplit, éppen erre a célra, hogy amikor alkalom adódik, akkor megtölthessem. Nem tartok itthon sokféle friss árut, hiszen, ha két napnál tovább tárolom, akkor az már nem is friss. Szalonnát és kolbászt persze mindig, de ezek köztudottan tovább tárolhatóak büntetlenül.

Parasztkolbász, többféle olvadós sajt, és friss tojás kapott most meg a hûtõben. Volt kétféle kész maradékom is, de ezek egyszerûen kiválthatóak, jelöltem a receptben. Készítettem néhány nappal azelõtt egy vajas-tejszínes cheddar mártást egy ...


Folytats a blogon ... nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2...

sponsored links

Keres?s