Baingan Bhartá (indiai padlizsánkrém)

2012-06-19

sponsored links


Hozzávalók 6-8 személyre
    2-3 padlizsán (kb. 1 kiló)
    2 fej hagyma
    2 centi friss gyömbér
    1-2 zöld csilipaprika
    1 kiskanál római kömény
    1 kiskanál kurkuma
    1 kiskanál piros csili
    1 evõkanál õrölt koriander
    ízlés szerint korianderlevél vagy petrezselyemzöld
A padlizsánt megmossuk, a héját pár helyen villával megszúrkáljuk, és sütõben közepes lángon puhára sütjük - amíg kissé összeesik, és a héja megfeketedik (kb. 45 perc). A megsült padlizsánt félre tesszük hûlni, amíg kényelmesen meg tudjuk ...

Folytats a blogon ... solier-gourmet.blogspot.com/2012/06/b...

sponsored links

Keres?s