Baguette olívaolajjal balzsamecettel

2012-02-08

sponsored links

Minden ételre igaz hogy a jó minõségû alapanyagokon keresztül vezet hozzájuk az út, de ilyenkor remélnünk kell azt is, hogy a jó anyagokhoz jó technológia, tudás, eszköz ízlés, idõzítés...is párosul, hogy az ízvilág végül tökéletes legyen. Vannak azonban ritka kivételek.

Ilyenkor semmi egyébre nincs szükség, csak a jó alapanyagra, merthogy nem kell fõzni, sütni, formázni, vagy bármiféle receptúrát követni, simán egy deszkára kell pakolni az alapanyagokat, és mártani, bekapni, enni nyelni. A következõ teendõ a mosogatás lesz.

A magam részérõl azért is szeretem ezt a megoldást, mert a kenyéren, vagy baguetten kívül mindig minden van itthon. Azt pedig kisebb-nagyobb áldozatok árán mindig sikerül hazafelé felmarkolni valahol.

Amire még szükség van, az az olívaolaj, és a balzsamecet. Mindkettõbõl egy jobbféle. Ezt a kettõt csak össze kell önteni, a baguettet mellérakni. Na ez mindenkinek megy. Szerencsére a kenyér szeletelésével sem kell bajlódni, ugyanis az olaj és a ...


Folytats a blogon ... kajapiazongora.blog.hu/2012/02/08/bag...

sponsored links

Keres?s