Bagette

2011-09-13

sponsored links

Hozzávalók:
  • 2 dl víz
  • 1 kk méz
  • 1 ek olaj vagy pálma vaj
  • 20 dkg teljes kiõrlésû tönkölyliszt
  • 10 dkg teljes kiõrlésû rozsliszt
  • 2 ek sikér/szejtán (bioboltban kapható)
  • 1 kk só
  • 1 ötdekás friss élesztõ negyede
  • köménymag ízlés szerint
  • esetleg más magok: len, szezám, napraforgó, tök
A hozzávalókat csak dagasztás programra kell állítani, melynek idõtartalma gépek szerint különbözhet, kb. másfél óra. Ha kész, még egyszer ajánlott megdagasztani (egy-két perc). Erre azért van szükség, mert az élesztõ kelés közben elhasználja az oxigént, és így lehet pótolni azt, hogy sütés elõtt/közben még dagadhasson. Megformázni, rátenni a ...

Folytats a blogon ... cukorbetegreceptek.blogspot.com/2011/...

sponsored links

Keres?s