Bagett Limarától

2011-12-27

sponsored links


Kedves Bloggerek! Remélem, mindenki kipihente magát az ünnepek alatt, mint én is. Így aztán lelkesen indultam a mai reggelnek - bagett sütés Limara receptje alapján a karácsonyi ajándékommal. IGEN, IGEN kedves Trollanyu! Megkaptam én is - álmomban nem hittem volna. (Majdnem annyira örülök neki, mint annak, hogy sikerült mindenki kedvére választanom ajándékokat, úgy érzem!)

Itt van ÕÕÕÕÕ:

(Kitcenaid azok kedvéért, akik nem ismerik)

Háromszor olyan könnyedén ment az elkészítése a bagettnek, mint amikor kézzel gyúrtam, és közben más is csinálhattam. Életempárja nem értette - kicsomagolás után -. hogy mi került ezen a gépen ennyibe. (Ilyenkor mindig eszembe jut az a régi szilveszteri humor szegény Márkus Lászlóval - hogy mi került ezen ennyibe - miközben darabokra szedett egy fotelt, majd az asszony hálóingét?).
Én, aki dolgozom vele, már tudom, hogy miért ennyi.
Szóval a recept, aki már olvas néha engem, megszokhatta, hogy nem mindig írom le (nem vagyok lusta), mivel szeretném, hogy ismerjétek meg azt, akitõl kölcsönöztem. Aztán, amikor kóricáltok az Õ oldalán, akkor esik le az állatok, hogy miket tud, nekem minden alkalommal tud meglepetést okozni!

Recept: lsd. itt!!
A képeim pedig: ...

Folytats a blogon ... csokismalna.blogspot.com/2011/12/bage...

sponsored links

Keres?s