Bagett aszalt paradicsommal, parmezánnal, csilivel

2013-01-07

sponsored links


Gyakorlatilag ugyanaz az ízvilág, mint az elõzõ grissinié, sõt, hogy egészen õszinte legyek, ez a bagett volt elõször, a sikerén felbuzdulva készült a másik.
Még tavaly sütöttem, amikor az elsõ Táncház volt a Borházban (jan. 26-án lesz a következõ), ezzel szerettem volna viszonozni a kedves meghívást.
Alap tészta az egyszerû bagetté volt, azt ízesítettem:

Hozzávalók:
  • 40 dkg kenyérliszt (a jó minõségû finom is megteszi)
  • 2 dl langyos víz
  • 0,5 dl tej
  • 1 púpos tk. só
  • 2 ek. olaj az aszalt paradicsomról
  • 2 dkg friss élesztõ
  • 4-5 db olajban eltett aszalt paradicsom ...

Folytats a blogon ... limarapeksege.blogspot.com/2013/01/ba...

sponsored links

Keres?s