Bagel

2013-02-02

sponsored links


Hétvégén a szüleimnél jártam, és ilyenkor valahogy mindig elfog a vágy, hogy valami péksüteménnyel lepjem meg õket. Jó eséllyel az lehet az oka, hogy itthon mindig van rá jelentkezõ, otthon pedig nehezen fogy el bármi, ugyanis annyira kis mennyiséget fogyasztok ilyesmibõl, hogy annyiért nem érdemes nekiállni. fõleg, hogy a fagyasztóm se szuperál valami jól mostanában.

Szóval, bagel. Lukas zsömle. Bevallom, úgy alapvetõen én ezt egy túl macerás péksütinek tartom - igen, a fõzés miatt -, de hétvégén, itthon, a családnak, nyugiban, azért egyszer csak mégis eljött az a pont, hogy nekiugrok. Jade konyhájában találtam a receptet, az egyszerûsített verziót - ITT - próbáltam ki. Nekünk bejött, néha azért igenis megéri szöszölni egy kicsit :)

Viszont amit senkinek nem ajánlok, az a Coop sajátmárkás sütõpapírja. Konkrétan, aki ezt kitalálta, annak ajánlanám, hogy napi 8 órában kapargassa le annak az aljáról, amire odatapad... Nekem ugyanis a beolajzott, lisztezett papír is így odaragadt a bagel aljára, hogy le kellett vágni, mert sehogy sem volt hajlandó elengedni, és nem ez volt az ...

Folytats a blogon ... kellegyrecept.blogspot.com/2013/02/ba...

sponsored links

Keres?s