Baconos zöldségrúd

2017-08-05

sponsored links

Hozzávalók:

  • Ketogénben fogyasztható zöldség: uborka, cukkini, patisszon; paleoban jelentõs ch-tartalommal pl. sárgarépa, cékla, zeller stb. – a mennyiség létszámfüggõ!
  • Bacon – 30-40 dkg
  • Ketogénben 2 dl mascarpone 1 dl tejszínnel hígitva
  • 1 csokor kaporlevél
  • 1 tk. só
  • 1 kk. õrölt bors

Elkészítés:

  • A zöldséget hámozzuk, negyedeljük, nyolcadoljuk – kb. 5 cm-es rudakra vágjuk
  • A rudakat baconnal áttekerjük, majd vagy szírpapírral kibélelt sütõtálcára tesszük és így sütjük meg, vagy (pl. tegnap a nagy melegben) palacsintasütõben 3 részletben, sütés közben forgatva megsütjük.
  • Az LCHF diéta mártásához a mascarponét a tejszínnel és a hozzávalókkal felsorolt fûszerekkel alaposan kikeverjük.
  • Paleoban válasszunk valamilyen paleo-kompatibilis mártogatót, pl. paleo majonézt vagy paleo kethupot.

Folytats a blogon ... paleovital.hu/?p=31934

sponsored links

Keres?s