Baconos sajtos gnocchi tavasziasan

2012-05-19

sponsored links


A változás sokszor nagyon nehezen jön. Fõleg, ha foggal-körömmel kapaszkodunk abba, ami már a múlt ködébe vész.
Lassan egy éve élek Pesten, de sok mindent még mindig nehéz elfogadni belõle. Például a konyhát, amiben fõznöm kellene. Sötét és apró az otthonihoz képest, ahol annyi fantasztikus recept és kép született. Ahol az ügynökökkel olyan jókat ettünk és szórakoztunk. Így valahogy nem is csoda, hogy nem akartam soha fõzni benne.
A másik ok pedig az volt, hogy hétköznapokon bármennyire is próbáltam rákényszeríteni magam, nem volt sem energiám, sem kedvem ebben a konyhában fõzni. Hisz nem hívogat, inkább taszít. Ellenállásom vége nagyon sok rossz minõségû, drága étel fogyasztása lett, amit nem csak a nadrágom feszítésén kezdtem el megérezni.
Hónapokig küzdöttem önmagammal, de cukrosként tudtam, hogy így nem játszhatom tovább az egészségemmel. Épp ekkor, jött egy apró iránymutatás, ami megszülte a megoldást.
Bevallom, szégyenletes módon ragaszkodtam hónapokig a régi szokásaimhoz. Sok hétvégén egy kazal zöldséget és alapanyagot bevásároltam, hogy majd hétköznap megfõzzem, ám ebbõl szinte sohasem lett semmi. A drága ...

Folytats a blogon ... frogfoodie.blogspot.com/2012/05/bacon...

sponsored links

Keres?s