Baconbe tekert aszalt szilvával töltött csirkecomb
sponsored links
Elég különleges, hogy ünnepi legyen, és kellõen egyszerû, hogy ne rontsa el az ünnepi készülõdést! Szóval, minden karácsonyi menü eszményi alkotóeleme ez a töltött csirkecomb, aminek az eredeti változata a NoSalty.hu-n található. Az eredeti recept sertéskarajjal készül, de szerintem ízletesebb a csirkecombból...
Hozzávalók:
8 szelet kicsontozott csirkecomb (felsõ)
kb. 2 dl vörösbor
1 csomag magozott aszalt szilva
1 csomag bacon
olaj
só, õrölt bors, majoránna
- Elõször érdemes az aszalt szilvát elõkészíteni. Ehhez felöntjük annyi vörösborral, hogy ellepje és felforraljuk. Fõzzük pár percig, és hagyjuk a lében kihûlni.
- A tekercsek elkészítéséhez enyhén klopfoljuk ki a húst, sózzuk, borsozzuk és szórjuk meg ...