Bacon szalonnába tekert fasírt, sörben sült rozmaringos fokhagymás, paradicsomos sült krumpli
sponsored links
Pár hete hétvégén szerettem volna valami krumplis ételt készíteni a régi krumpliból, mert egy kicsit túl vásároltam magam és nem szeretek pazarolni, így akadtam itt rá erre a receptre. ÛAz eredeti receptben koktélparadicsom szerepel, de mivel csak sima paradicsomom volt így négybe vágtam a paradicsomokat és úgy helyeztem az ételbe. De mielõtt leírnám a receptet, elõsször is had írjak a bacon szalonnába tekert fasírtról. Hát nem egészen fasírt inkább fûszerezésre olyan mint a kebab, ezt nem írom le, mert itt megtaláljátok. A fasírtot - azért írom, hogy fasírt, mert pulykahúsból készült és a kebab nem abból készül - elkészítettem és bacon szalonnába tekertem, egy jénai tálat bekentem vékonyan olajjal és belefektettem a húsokat, rátettem jénai tetejét és betettem a sütõbe sülni.
Sörben sült rozmaringos fokhagymás, paradicsomos sült krumpli
Hozzávalók:
- kb. 1,2 kg krumpli
- 4 db paradicsom
- 2,5 dl sör
- 4 evõkanál olívaolaj
- 2 evõkanál mustár ...