Babócás hétköznapok

2011-09-15

sponsored links

elég rég nem írtam már, nagyon idõ se, meg kedv sem volt. Twitteren és google+on elmondom ami épp kikívánkozik. A Babáról meg facebookon osztogattam meg képeket, infókat.

Már két és fél hónapos, egyszerre rohan az idõ, meg telik lassan. 
Többé kevésbé azt mondhatom, már beállt a napirendünk (valójában már egy ideje, de azért mindig vannak apróbb változások).
Már végigalussza az éjszakát, 8-9 órákat, szóval elég jól tudok pihenni éjjel, ha hozzá képest nem fekszem le késõn. De mivel 10 körül alszik el egyébként is, így max 1-2 órát vagyok még fenn utána.
Reggel 6-7 körül kel, eszik, és ilyenkor akár fél órát is elvan egyedül a járókában, nézegeti a pörgõforgóját, ami a nagy kedvenc, meg úgy a nagyvilágot. Ilyenkor meg tudok reggelizni, meginni a teám, ha kell, lefejni a tejet, esetleg még valami kis házimunka (mosogatógép pakolás, mosás berakás) is belefér.
Ha elunja magát, persze szól, de legtöbbször ilyenkor még ha melléülök, és beszélek hozzá, rázom neki valamelyik csörgõt, akkor elvagyunk még. 
Aztán jön egy nagyobb, másfél-két órás alvás.
bevallom, egy dolgot biztosan "elrontottunk". Ez pedig az alvás, csak kézben, vagy cicin alszik el, ha csak leteszem, úgy nem. (gondolom, ha sokáig hagynám sírni, elõbb utóbb úgy is, de mindig én adom fel elõbb, párszor már próbálkoztam...)

A nap hátralévõ része elég hasonló - eszik, játszik/nézelõdik, alszik. Viszont a reggeli hosszabb után késõbb már ...


Folytats a blogon ... kisviraginitaly.freeblog.hu/archives/...

sponsored links

Keres?s