Babos galuska
sponsored links
Megint egy p?nzt?rca k?m?l? recept...
Hozz?val?k(2 szem?lyre): 1 paradicsomos konzervbab (4oo g), 1 kis fej hagyma, kev?s piros friss paprika, s?, bors, f?szerpaprika, 2 evk. paradicsomp?r?, olaj. A nokedlihez: 1 toj?s, liszt, v?z, s?.
P?rk?ltalapot k?sz?t?nk:a hagym?t ?s a paprik?t apr?ra v?gjuk, kev?s olajon megdinsztelj?k, r?tessz?k a babot(konzervb?l), a paradicsomp?r?t, ?zl?s szerint f?szerezz?k, nagyon kev?s vizet t?lt?nk r? ?s j?l ?sszef?zz?k.
Am?g f?, elk?sz?tj?k a nokedlit. A lesz?rt t?szt?t m?g melegen beleforgatjuk a babos sz?szba ?s azonnal t?laljuk.