Babgulyás

2011-11-11

sponsored links

Ez alatt nem azt a zsíros felhigított pörköltet kell érteni némi úszkáló babbal mint amit a menzán szokás étkezés címén magunkba gyömöszölni. :-D
Leves ez is és méghozzá nem akár milyen finom. Dávidom alig tudta kivárni, hogy készen legyen :-D

10-15 dkg húsos szalonnát felkockáztam és kevés olajon kiolvasztottam.1 fej vörös hagymát üvegesre hevítettem rajta, és rádobtam még olyan 15-20 dkg száraz apró kockára vágott sertéshúst. Most karajt kaptam nagyon jó áron ez került bele de még a hártyát is leválasztottam róla. Öntöttem alá kb fél dl vizet és addig fõztem amíg ez le nem fõtt róla.
Ezalatt megtisztítottam a zöldségeket. Sárgarépát bõven mert Kiskorú nagyon szereti, fél karalábét, 2 szem krumplit, és fél fej fokhagymát.
Feldaraboltam és a szalonnás húsis alaphoz adtam 2 lecsepegtetett vörös babkonzerv társaságában, 3 gerezd ...

Folytats a blogon ... naploszeruseg.blogspot.com/2011/11/ba...

sponsored links

Keres?s