Babbal töltött krumpli
sponsored links
Ma este egy hagyományos vacsorát csináltam, a hagyományostól eltérõen elkészítve. Gyermekkorom kedvenc vacsorája volt a nagyszüleimnél a héjában sült krumpli, sok-sok tejföllel és vajjal megkenve. Kizárólag sok sóval (tudom, nem egészséges, de én akkor is úgy szerettem). Kísérõnek tea volt mindig.
Most is héjában sült krumpli volt, de a GoodFood magazinban talált recept alapján készítettem el. Bab, paradicsom, sárgarépa kísérõvel. Az eredeti recepttõl eltértem kamrám választéka alapján, de szerintem így is isteni lett!
Tökéletes vacsora, vagy akár ebéd is lehet kis étkûeknek (tehát nekem ;) )
Hozzávalók:
4 nagy szemû sütni való burgonya, 1ek napraforgóolaj, 1 felkockázott sárgarépa, 1 darabolt zellerszár (nálam most fehér spárga volt maradékként, így ezt tettem bele), 1 fehérbabkonzerv, 2 apróra vágott paradicsom, 1tk ...