Bœuf bourguignon

2012-05-16

sponsored links


Már többedik alkalommal került asztalra ez a finom, francia, autentikus finomság. Nagyon szeretem készíteni is, mert a cocotteba minden elõkészíthetõ, és a finom borban való állás csak jót tesz Neki. Egy álmos vasárnapon, vagy vendégek várásakor kell-e ennél elegánsabb megoldás, mint hogy az ember csak idõben betolja a sütõbe?
Bár az "idõben" lehet, hogy kicsit korai ébredést is magában foglal ha ebédre szánjuk, ugyanis a 125 °Cos sütõben bizony 6,0-6,5 órára szüksége van ahhoz, hogy igazából csak fõljön és ne süljön. Az íze viszont minden korán kelésért kárpótol!

HOZZÁVALÓK

1,5 kiló marhahús
250 gramm bacon
7 dl vörösbor
5 dl alaplé

2-3 evõkanál liszt
2 evõkanál olívaolaj ...

Folytats a blogon ... chez-sandra.blogspot.com/2012/05/buf-...

sponsored links

Keres?s