Az én mániám

2011-09-01

sponsored links


A tegnapi napom lehetett volna jobb is. Szerettem vona, ha jobb. De sajnos elég rossz híreket kaptam, bár az igazán rossz hír még várat magára egy hónapot. Vagy épp az ellenkezõje és egy hónap múlva fellélegezhetek. Addig azonban ez a kis gonosz manó itt ül a mellkasomon.

Mindig igyekszem pozitív lenni, de tegnap azért letörtem picit. Csak mint a bili füle. Pont ezért olyan elfoglaltságra volt szükségem, ami leköt és szeretem is. A takarítás nem tartozott ezek közé. Este meg már fõzni se nagyon akartam. Így elõvettem a mániákus receptgyûjtõ hobbimat.

Még a tavaly kezdtem el, amikor a térdmûtétem után hosszú idõre a kanapéhoz kárhoztatott az orvos. Nem volt más lehetõségem, csak itt ülni és nézni a tv-t, olvasni és nyomkodni a számítógépet. Tudni kell rólam, hogy imádok szakácskönyveket vásárolni és ha munkából hulla fáradtan hazaestem, ez volt a kikapcsolódás, hogy nézegettem a recepteket. Azt hiszem, a gasztroblogot írók egy jelentõs része járhat hasonló cipõben. Mindezek mellett persze mindig ...

Folytats a blogon ... flamcsi.blogspot.com/2011/09/az-en-ma...

sponsored links

Keres?s