Az omlós kacsacombok titka... (paleo)
sponsored links
Minden hónap elsõ hétfõjére ígértem egy húsos/sós/fõétel receptet, azonban az élet néha közbeszól és a tegnapi napról ez a betervezett beszámoló mára csúszott.
Ezúttal nem is egy konkrét recept lenne az, amit megosztanék, hanem az, hogy hogyan süssük a kacsacombokat igazán omlósra és puhára, amely egyébként Édesapám technikája, és amely így szól....
A húsokat helyezzük hõálló tepsibe, öntsünk alájuk kb. 3 dl vizet és fedjük le alufóliával. Szigorúan nem kell alá zsiradék, hiszen saját zsírjában fogjuk késõbb kisütni. Ha szeretnénk a húst megtûzdelhetjük fokhagymával elõtte, vagy egy kis fûszernövénnyel, ami fontos, hogy ne sózzuk a húst. Így sütjük 180 °C-on kb. 1 óráig, amikor is megbökjük és ...