Az oligarchák diszkrét bája
sponsored links
2011. december 21. 19:00 / Seprû Oszkár
A 2011-es Karácsony elég korán eljött hozzánk. Tündéékhez hasonlóan, minden évben december 24-én fõzünk-sütünk valamit. Általában ugyanazt. Bizonyos ételeket annyira szeretünk (és olyan mesterien készítjük :)), hogy a nagy napon nem állunk neki kísérletezni feláldozván magunkat Fortuna oltárán. Tehát karácsonykor nálunk egész biztosan van kacsa/libasült, párolt káposzta, hagymás tört krumpli és tejben áztatott, majd abban is sütött hízott libamáj nagy mennyiségben. Na most, Karácsonykor a szülõlátogatások során a kacsasültbe szinte biztosan belefutunk még egyszer hasonló minõségben, mint ahogy magunk is készítjük. Ezeken kívül nekem már csak a halászlé és a rántott ponty a kötelezõ darab, hogy jól teljen az ünnep, de ezeket is megkapjuk az õsök asztalánál, ezért idén, csak kocsonyát fõztem és az ünnepi ételekre csoportosított tõkénket elettük az Arany ...