Az erdõ aranya ? Isteni Vitality Erõ?

2014-03-22

sponsored links

Ha egyszer megkóstolód, a legjobb barátod lesz. Élvezetes, szaftos íz kavalkád, mit is mondjak még, egyszerûen isteni? az egészséges étrendbe is beilleszthetõ, tápláló. Bátran próbáld ki, itt nem kell számolnod a kalóriát?, elkészítheted ebédre, de nyugodtan akár vacsorára is?  :)

kapros-fokhagymás-túróval-krémsajttal töltött gombaKapros-fokhagymás-krémsajtos töltött gomba

Hozzávalók:

40 dkg csiperkegomba ? champignons

1 doboz tejszínes krémsajt

1 csokor friss kapor levele

2 gerezd fokhagyma

2 szelet vékony sonka

2 szelet kaliforniai piros paprika

120 g túró

10 dkg cheddar sajt

1 pici só ? himalája ? ízlés szerint

1 pici öt bors fûszer ? vagy õrölt bors

2 csipet retek csíra

Elkészítés:

A gombát megpucoljuk, szárait eltávolítjuk. A sonkát, a kaliforniai paprikát nagyon apróra vágjuk.

Reszeljük le a cheddar sajtot.

Egy tálban a krémsajtot, az apróra vágott kapor levelet, fokhagymát ? átnyomva, az apróra vágott paprikát, sonkát és a túrót jól összekeverjük és picit sózzuk, borsozzuk.



fokhagymával-kaprral izesített és túróval-krémsajttal-töltött gomba

Ha készen vagyunk, akkor a gomba belsejébe beletöltjük az összekevert krémsajtos, ízesített masszát, olyan jó púpos legyen a teteje.

Ezt követõen tegyük egy tepsibe, és szórjuk meg sajttal a tetejét.

Elõmelegített sütõben kb. 15 percig süssük, amíg ráolvad a sajt, akkor jó, amikor elkezd arany barnára pirulni.

Tálalásnál szórjuk meg kapor levéllel, apóra vágott paprikával és sonkával, illetve retek csírával.

fokhagymás-kapros-túróval-krémsajttal töltött gomba

A csiperkegomba- champignons jótékony hatásáról, bõvebben, az alábbi blog bejegyzésemnél olvashattok:

http://klarisszafalatozoja.cafeblog.hu/2014/03/21/kincseket-rejto-kivalo-antioxidans/

Jó étvágyat!

Klarissza









Folytats a blogon ... klarisszafalatozoja.cafeblog.hu/2014/...

sponsored links

Keres?s