Az Erdélyi Konyha magazin vendégbloggere lettem
sponsored links
Nagy megtiszteltetés ért, mikor megkeresett Péter Judit, az Erdélyi Konyha egyik szerkesztõje, hogy felajánlja, legyek az áprilisi szám vendégblogger rovatának a szereplõje. Úgy gondolom, hogy ez méltó elismerése a munkámnak. Örülök, hogy ami számomra egy hobbi, azt mások úgy gondolják, jól csinálom és érdemes vagyok arra, hogy egy magas színvonalú gasztromagazinban két recept és egy rövidke történet erejéig bemutatkozzak.
Az egyik receptem egy fõétel, az ízletes Tavaszi töltött dagadó:
A másik egy számomra oly kedves, a kelt tészták közül a Duci túrós kiflik:
Nagyon szépen köszönöm a lehetõséget a lap szerkesztõinek!
Az egyik receptem egy fõétel, az ízletes Tavaszi töltött dagadó:
A másik egy számomra oly kedves, a kelt tészták közül a Duci túrós kiflik:
Nagyon szépen köszönöm a lehetõséget a lap szerkesztõinek!