Az elsõ morzsás

2011-10-08

sponsored links


Mindig külön kihívás, ha az ember az alapján kezd el sütni-fõzni, hogy mi található a hûtõben. A minap éppen a gyümölcsök felhasználása került sorra, túl puha volt már a szilva az én ízlésemnek, mert nyersen akkor szeretem, ha még ropogós és akár savanykás is. :)
Régóta kacérkodtam már a morzsás süti receptekkel, bár persze, most sem egy konkrét receptet sikeürlt elkészíteni. Bár, ahogy látom, a tészta összetevõit leszámítva bárhogy, bármilyen gyümölcsbõl készíthetõ ez a desszert. Egy hibát vétettem csak: bár így is lefeleztem a receptben írt cukormennyiséget, az én ízlésemnek túl édes lett. Az itt szereplõ receptben ezt már korrigálom, de ha valaki édesebben szereti, tegyen a gyümölcsre majd plusz cukrot. :)
Én kis felfújtformákat használtam, mondván, így lehet majd egy-egy adagot újra melegíteni, de lehet egy nagyobb tálban is egyben sütni az egészet.

Szilvás-almás morzsás süti ...

Folytats a blogon ... flamcsi.blogspot.com/2011/10/az-elso-...

sponsored links

Keres?s