Az avokádó csökkenti a húsok gyulladáskeltõ hatását!
sponsored links
A sült húsok avokádóval együtt fogyasztva egy ideális párosítás - legalábbis ezt bizonyították a kaliforniai egyetem kutatóinak a vizsgálatai. Ez egy jó hír a húsevõknek, és egy kis lépés lehet az egészséges (ebb ) táplálkozás felé.
Különösen hogy elnézem azt a sokféle megégetett azaz rákkeltõ húsfélét, amit nagy élvezettel képesek sokan elfogyasztani - legalább vágjuk le ezeket az égett részeket - végeredményében nagyon sokat teszünk ezzel a rákos betegségek elkerülése érdekében. Ezért ártalmas gyakorlatilag minden faszénparázson sütött hús, mert szinte lehetetlen, hogy ne keletkezzenek égett pörzsanyagok a sütés során.
Egészséges 18 és 35 év közötti önként jelentkezõ férfiak vettek részt a vizsgálatban. A vizsgálat elsõ szakaszában mindegyik résztvevõ szokványos hamburgert evett, a második szakaszban a hamburgert fél ...